Bjorn van de Langenberg is er een van de buitencategorie
 
Januari 2019
 
 
Bjorn hier met zijn maat Bram Tankink

Via zijn maat Bram Tankink werd Bjorn van de Langenberg (39) op het spoor van de Vrijthoftocht gezet. Als doorgewinterde kilometervreter (hij reed in 2016 mee bij de eerste editie van de Dutch Country Cross over 465 km ATB) legt hij de lat meteen hoger: hij wil de afstand op en neer gaan rijden.
Bjorn, die in het dagelijkse leven een bedrijf heeft dat evenementen organiseert die gelieerd zijn aan de sport (denk bv aan een wielercafé) heeft met kanker helaas ook de nodige ervaring. Mensen, vooral ook jongeren, in zijn omgeving maakte het aan den lijve mee en speciaal voor hen wil hij wat terug doen. Vanuit zijn woonplaats Boxtel vertrekt hij op vrijdag 19 april per fiets naar Maastricht, om er de volgende dag toch weer monter aan de start te staan. Hij sluit zelfs niet uit dat hij de afstand van Hilvarenbeek naar Boxtel aan het einde van zaterdag 20 april ook nog met de fiets aflegd.
Iedereen die Bjorn een hart onder de riem wil steken kan dat door hem te sponsoren: tot nu toe bleef zijn sponsorlijst leeg, maar dan kan zeker verandering in komen.