Nog precies 3 weken voor Chantal en alle andere kanjers

 mei 2017

 

Chantal (midden) met twee vriendinnen die haar steunen bij haar uitdaging

Donderdag 1 juni gaat Diessense Chantal Heuvelmans beginnen aan haar avontuur op de Alpe Dhuzes. Het wordt een avontuur dat ze samen met haar gezin aangaat. Met zijn drieën gaan ze de onmacht tegen de ziekte omzetten in kracht! Vooruitblikkend doet ze haar verhaal:
‘Aangemoedigd door lieve familie en vrienden op de berg, maar ook in gedachten van velen vanuit het thuisfront, zullen wij op donderdag 1 juni de uitdaging aangaan. 
Ik kan bijna niet meer wachten en kijk enorm uit naar dit prachtige evenement. Saamhorigheid, liefde, vriendschap en kracht…dat is wat de Alpe d’HuZes mij vorig jaar gebracht heeft. Het voelt goed om me samen met alle andere Alpe d’HuZessers  in te zetten voor dit doel. Want samen kunnen we écht het verschil maken. Het geeft me ook hoop. Hoop dat er nieuw onderzoek mogelijk gemaakt wordt en dat er nieuwe medicatie ontwikkeld kan worden met het geld dat ik samen met mijn team ophaal. 
Hoop…dat er niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker.
Deze editie draag ik op aan twee lieve, sterke vrouwen. Twee vrouwen die net als ik deze hoop ook hadden, maar waarvan ik dit jaar afscheid moest nemen. Mijn schoonzus Trudy en vriendin Francy die met hun doorzettingsvermogen en humor een groot voorbeeld zijn geweest voor mij. Ik neem hen mee in mijn hart…naar de top van de Alpe d’Huez…het dak van de wereld…dichterbij de hemel kom je niet.
Heb jij iemand verloren aan kanker? Of wil je iemand die strijdt tegen kanker een hart onder de riem steken met een persoonlijk berichtje? Graag neem ik op 1 juni deze persoon voor jou mee naar boven in dit hartje. Het hartje kost 5 euro en natuurlijk komt dit geheel ten goede aan onze opbrengst voor de Alpe d’HuZes. Na de AD6 zorg ik dat het hartje bij je terug komt als je het persoonlijk aan iemand wilt geven kan ik het ook opsturen.
Wil je ons op een andere manier steunen dan kan dat ook via de persoonlijke pagina's van Rafke
en mij te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl  ... Samen staan we sterk en samen kunnen we écht het verschil maken!
Lieve groeten

Chantal, Frans en Rafke