Eerste reacties lovend en positief

 

Het boek 'Onderweg met vele anderen' dat 8 december uitkomt, maakt nu al de tongen los. Degenen die in kader van correctie e.d. een preview hebben gehad noemen het zonder uitzondering een 'prettig leesbaar boek'.

In het boek, waarin het levensverhaal van Vessemnaar Fons van der Laan, grondlegger van o.a. de jacobushoeve, komen ook veel mensen uit zijn omgeving aan het woord. Zij zijn van dichtbij getuige van inspiratie en zijn ook onderweg.

Hierdoor is het boek niet de beschrijving van één persoon maar van een proces. Wat doet het met iemand als je op weg gaat. Wat leveren ontoetingen onderweg op en tot wat kun je komen inhet leven. Laat jezelf ook inspireren.

Hieronder enkele bijdragen van anderen in het boek:

De tocht van Fons was voor mij aanleiding om zelf ook naar Santiago te gaan.(Nico van der Hoorn, Assendelft)

Als je elkaar als buur kunt helpen dan moet je dat altijd doen. De lijnen blijven kort en het menselijke contact heeft een toegevoegde waarde (Piet Schenning, Bladel)

foto: Fons van der Laan liep in 1989 de tocht van Vessem naar Santiago de Compostela in Spanje. Bij terugkomst besloot hij zelf een pelgrimshoeve te stichten: Pelgrimshoeve Kafarnaum Vessem.

Met tachtig jonge intreders, opeen gepakt en weinig ruimte om uit de band te springen (Medebroeder Jan KleinOvereem)