Driepalmennunbok speelt voor Boegent

 
ED 25 nov 2009
Reusel – Vrijdag en zaterdagavond .(27 en 28 nov.) gaan de bandleden van Driepalmennunbok helemaal los. Samen met hen treden er nog elf andere regionaal bekende bands in de kei te Reusel op tijdens het tweedaags festival.
Het Driepalmennunbok festival heeft dit keer een toegevoegd doel, want  naast mooie muziek en een zaal vol gezelligheid staat de toekomst van zestien clienten van woonproject Boegent hen voor ogen. In dit nieuwe Reuselse project gaan binnenkort zestien jongeren met een verstandelijke beperking wonen. Het zijn jongeren zoals Carlijn Dierckx die al jaren uitkijken naar een eigen plekje, de zestien hebben met elkaar gemeen dat ze blijvend hulp en begeleiding nodig hebben.
Alle zestien krijgen ze een eigen appartement dat ze samen met hun ouders of familieleden in mogen richten. Daarnaast komt er professionele ondersteuning van zorgorganisaties Lunetzorg en Amarant.
De bandleden van Driepalmennunbok hopen met hun optredens een bijdrage te leveren aan Boegent om hen een goede start te geven. Ze treden daarom op zaterdagmiddag nog een keer extra op, speciaal voor de toekomstige bewoners. Tijdens het festival is er meer informatie over het project te zien.
Deelnemende bands op vrijdag zijn naast Driepalmennunbok Teaser, Zjoz, Doomsday, Foulplay en de winnaar van Poium X contest.
Zaterdag staat op het podium Vernice, Slipper, Manuka, Indigo, Charly and the Welfare en Liquor. De optredens beginnen op beide avonden om 20.30 uur.