Debuut popupkoor
 
December 2019

 
 
Elke donderdag is het even snel eten, daarna map onder de arm en bij pa of ma in de auto. Het eindpunt is het gezelligste dorpshuis van De kempen: Het Drieske in Hulsel. Daar stromen de andere kinderen toe en daar staat dirigente Anke Lepelaars al klaar.
Zondag 22 december is het allereerste optreden van het popup-jongerenkoor uit Hulsel. Bij een gecombineerd optreden in de Schakel in Hooge Mierde, gaan de jongeren het podium op met de meer gelouterde zangers van Ti-Sento , Nova en De Vroolycke Noot. Muziekvereniging Sirena zorgt voor de muzikale omlijsting.
Voor veel dingen in het leven is het maar één keer de eerste keer. Daarom kijken de twintig kinderen van het nog jonge popukoor uit Hulsel reikhalzend uit naar hun eerste optreden. Het koortje startte twee maanden terug als onderdeel van Music to Move uit Hulsel en de muzikale leiding is in handen van Anke Lepelaars.
De toegang van het optreden in Hooge Mierde is gratis, net als soep en broodjes. Het is wel mogelijk om daar een vrijwillige bijdrage aan de kerstman voor te geven.
De optredens beginnen om 14.00 uur.