Nieuw boek komt 8 december uit

'Onderweg met vele anderen inspireert'

Boekpresentatie sluit hoofdstuk af

In een boekpresentatie waarbij het eerste exemplaar aan de hoofdpersoon wordt uitgereikt zal 'Onderweg met vele anderen' op 8 december het levenslicht zien. Hoofdpersoon Fons van der Laan en alle mensen in zijn ogeving kijken reikhalzend uit naar het resultaat. EEn jaar van interviews en vertellen over zijn leven hebben Fons weer terug gebracht naar de oorsprong van zijn bestaan. Hij keerde terug naar zijn geboorteplaats Assendelft en naar de periode dat hij zijn intrede deed bij de broeders. Hij vertelde opnieuw vol passie over zijn zoektocht in het leven, waarbij hij uiteindelijk in Vessem terecht kwam.

Fons hoopt zelf dat de lezers van zijn levensverhaal leren wat je kunt bereiken als je positief en met passie op weg gaat. Zijn bijdrage aan de totstandkoming van de pelgrimshoeve en de Jacobushoeve, beiden in Vessem, tonen aan wat er mogelijk is.

 

‘Indrukwekkend om op deze manier een leven aan je voorbij te zien trekken.’ (Betsie Berkers)

'Het bestuur van de Stichting Jacobushoeve vindt in dit boek haar ontstaan en ontwikkeling beschreven. En dat niet alleen. Wij leren van de weg die broeder Fons is gegaan opnieuw naar onze wortels en naar onze opgave te kijken.'(Henny Houben, voorzitter jacobushoeve)

Wie had kunnen vermoeden dat er van een broeder- Kok nog eens een boek zou worden geschreven? Heel bijzonder (Jac Naus, voorzitter pelgrimshoeve)