Thea van Herpt bundelt werk

 maart 2016

Met een expositie in haar eigen tuin en het uitbrengen van een boek met een keur van haar werk, vat Thea van Herpt haar werk samen. Het boek gaat over de tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerken, waar foto's van gemaakt zijn door het Collectief in Beeld. Het boekje geeft ze in eigen beheer uit.

Thea heeft in haar werk een geheel eigen stijl ontwikkeld en exposeerde al tientallen keren in binnen- en buitenland. Op dit moment staat er een deel van haar werk in het kasteel van Amerongen en binnenkort in het kasteel van Geldrop. Maar ook in de Biënnale van Milaan is ze een graag geziene gast.

Nu exposeert ze voor het eerst in haar eigen dorp met een expositie die twee dagen duurt: op 2 en 3 april van 11.00-17.00 uur aan de Schoolstraat 23 in Hooge Mierde. De expositie heeft dezelfde naam als haar boek: A Certain Something. De vertaling van ‘een zeker iets’ is precies wat ze in haar werk uitdrukt. Datgene wat iedereen erin wil zien.

Het boek telt 62 bladzijden en is bij de kunstenares zelf verkrijgbaar voor 15 euro.

Tijdens de expositie is er op zaterdag om 14.00 uur een opening door Kees Janssen van Collectief in Beeld. Daarna is er een optreden van zanggroep D’Ambrass en een dance-act van X-static Liquid door Mimi’s Danstuin.