Inschrijving Trucks by Night geopend

Dit jaar ook tractoren in de Reuselse lichtroute.

 

ED okt 2014

Reusel – De lichtroute Trucks by Night, die voorafgaand aan kerstmis door het buitengebied van Reusel-De Mierden trekt,  zal dit jaar uitgebreid worden met landbouwvoertuigen. De chauffeurs van  Chauffeurs Vereniging Reusel organiseren het evenement dit jaar op zaterdag 13 december.

De tocht, met een lengte van zo’n twintig kilometer, zal weer in één colonne worden verreden. Bij het vertrek- en aankomstpunt, bij café- restaurant De Wekker aan de Wilhelminalaan in Reusel, zal er een wintersfeermarkt plaats vinden. Hier wordt tevens de gelegenheid geboden om gezellig bij elkaar te zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

De deelnemers kunnen hun wagens op eigen creatieve wijze aankleden, zodat er een kerstsfeer gecreëerd wordt. Vrachtwagens worden alléén toegelaten als trekker of bakwagen, zonder aanhanger. Landbouwvoertuigen worden alléén toegelaten zonder aanhanger en landbouwwerktuigen zoals een ploeg. Dit jaar zal er in vier categorieën gestreden worden voor de prijzen van mooist verlichte voertuig. Naast de trucks in twee categorieën

(torpedo en frontstuur), zijn er de landbouwvoertuigen en de verenigingsprijs. De winnaar van de verenigingsprijs krijgt een geldbedrag van  500 euro.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 december aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.chauffeursverenigingreusel.nl.