Gastenboek

Plaats een nieuw bericht

1 2 3 4 5 6 7 8
16-01-2022 07:38
Naam

Harrie zelf
Bericht

Met het ingang van 2022 staat het 1500-ste verhaal (!!) op deze website. Hiermee is het een brede verzameling geworden van verhalen van mensen uit deze omgeving. Ofwel gewoon: verhalen uit de Kempen
12-12-2021 16:06
Naam

Petra Hermans
Bericht

Voor Cor van der Heijden, ex VWO 6. Niet vergeten om na te blijven in je klas en de geschiedenis een andere wending te geven. De Stroom der Historie, 1968.
18-06-2021 21:06
Naam

Gabriel Martens
Bericht

Zie dit voor het eerst. Dank. Leuk, die verhalen uit de Kempen. Een klein verhaal van mijn kant. Ooit in de jaren '60 speelde ik een interland tussen de Belgische en Nederlandse Kempen, georganiseerd door de ttv Irene. Meisjes en jongens. Zelfs met een Kempisch volkslied en vlag. De Belgische Kempenaren strak in het pak met stropdas. Hun Nederlandse streekgenoten in bonte wollige truien en houwtje touwtje jassen. Toch maakte het officiële geheel indruk op ons als kleine jongens, die er nog kleiner door werden. Daarna werd het niet veel meer met me. Maar nog steeds, en ook nu, zeg ik altijd dat ik ooit een echte interland heb gespeeld, uitkomend voor de mooiste streek in Europa: de Kempen...
04-05-2021 21:21
Naam

J. Maes
Bericht

Voer voor de goede wolf, prachtig en nog steeds meeslepend. Ook al ben ik twee keer naar Santiago gefietst, het boek geeft steeds weer nieuwe inzichten.
14-03-2021 12:50
Naam

Martien
Bericht

Leuk verhaal over Groot Goorven in Hilverbode. Al eerder gevonden vanwege het Belgische deel. Ik zou zeggen, niet teveel ruchtbaarheid aan geven, dan blijft het rustig, voor de natuur en de liefhebbers daarvan... die weten het dus toch al wel te vinden????...
26-02-2021 09:53
Naam

Harrie zelf
Bericht

houdt deze website in het oog: zeer binnenkort komt de tweede druk uit van Kruisbergkapel als stille getuige, met daarin een update van de gebeurtenissen na 2005
16-02-2021 19:49
Naam

Tinie
Bericht

Wat een verhaal Harrie, schaatsen bij Kinderdijk.
Je hebt wel heel veel geluk gehad denk ik, als je er niks aan over gehouden hebt.
Kan ik niet mee als dikkerd om voorop te schaatsen ?
Dat jij er dat voor over hebt voor zonsopkomst al daar te zijn, en dan alleen.
Je had een goeie engel bewaarder op je schouder die ook moest watertrappelen !
01-09-2020 13:05
Naam

Neeltje Lauwers
Bericht

Hoi Harrie,

Tot mijn verbazing las ik vorige week dat je inmiddels afscheid genomen hebt van Lunet Zorg. Jeetje, had niet door dat je toch al zo oud aan het worden bent. :-)
Desalniettemin heb je deze nieuwe frisse periode met nieuwe kansen, dromen, en mogelijkheden dik verdiend na zo'n lange tijd van inzet en betrokkenheid bij clienten en collega's. Ik vond het fijn om met je te werken. Jouw visie gaf soms mooie inzichten en meestal ook een boel stof tot nadenken of om weer verder te kunnen.
Het ga je goed, we komen elkaar vast nog wel eens tegen in ons mooie kempen. Houdoe en bedankt, groetjes Neeltje
07-07-2020 17:45
Naam

Patricia
Bericht

dank je voor je mailtje en fijn dat je je loopbaan met een goed gevoel af gesloten hebt.
Ik heb je boek opgehaald bij de herberg , ik had het al eens gelezen toen je ze meegebracht had naar Pannenhoef, maar nu heb ik het zelf! Jeej! ????

Ik wens je heel veel mooie reizen en een hele fijne tijd toe met je vrouw, kinderen en kleinkinderen
Geniet ervan
Patricia
30-06-2020 21:14
Naam

Marian
Bericht

Proost op het goede leven,
Hallo Harrie
We hebben veel momenten samen gedeeld,
je was voor mij met al je enthousiasme, passie, kennis, wijze raad, humor, leermomenten, samen kijken naar, een heel fijne 'leermeester'.
Maar vooral een luisterend oor, een arm om je heen, je gaf me vertrouwen in mijn kunnen en je was er op een erg moeilijk moment voor mij.
Al met al heb ik je ervaren als een bijzonder en mooi mens!
Bedankt en lieve groetjes,
Marian (Luux Budel)
26-06-2020 15:45
Naam

Maureen
Bericht

Hallo Harrie, 

een mooie lijst een rugzak vol ervaringen nu verder om je dromen waar te maken en vooral ook te beleven en te delen. 
wens je veel succes en tot ziens op de schaatsbaan  
het gaat je goed en blijf vooral gezond. 
15-06-2020 14:27
Naam

Eva Vermeer
Bericht

Hoi Harrie,

ben er nu pas aan toe gekomen om in alle rust je mail te lezen en je verhalen. Wat heb je een prachtige website. Heel gek om geen afscheid meer te kunnen nemen. Zoals je al weet heb ik je altijd erg gewaardeerd als collega en luisterend oor. Ben benieuwd wat je nog allemaal in petto hebt om je vrije tijd door te komen. Dat zal vast heel veel zijn. Nogmaals heel veel succes met alles wat er op je pad gaat komen.

Heel veel liefs Eva
04-06-2020 11:33
Naam

Sjors
Bericht

De 23 genomineerden voor de Zachte G-prijs Brabant 2020 waarvan de prijsuitreiking nu digitaal plaats vindt op 18 juni:

-Rensz Gorisse, Oosterhout, dialectschrijver en -zanger.
-Paul Asselbergs, Bergen op Zoom, gedichten bij het Bergse AAA-menu.
-Gerard de Laat, Nuenen, voor de promotie van het dialect van Nuenen.
-Cees de Gast, Stichting Behoud Aalburgs Dialect
-Jolande van Lith, ’s-Hertogenbosch Voor haar inzet om het culturele erfgoed van Brabant
-Cor Swanenberg, Middelrode Voor het schrijven van een groot aantal boeken in of over dialect
-Nico van de Wetering, Sint-Oedenrode Voor activiteiten op het gebied van dialect en muziek
-Leo Faes, Tilburg Voor het illustreren van boeken van diverse schrijvers
-Jos Creusen, Oisterwijk Voor zijn onderzoek naar de waarde van het Brabantse dialect
-Noud Bongers, Lith Voor zijn inzet voor het Brabantse dialect, zijn dialect-cd’s en zangoptredens
-Marja Kivits, Vlijmen Voor haar originele en authentieke optreden als Marie van de Middelhaai
-Piet Snijders, Asten Voor de teksten van romans, liedjes, gedichten
-Hein Augustijn, ‘s-Hertogenbosch Voor zijn nieuwe cd in het Brabants
-Stichting Brabants, Henk Janssen Voor het tijdschrift Brabants, kwartaalblad
-Dialectwerkgroep Wollukse Praot, Waalwijk Voor de samenstelling van het veelzijdige boek Wollukse Praot,
-Stichting Brabants Dialectenfestival, Lieshout Voor het tweejaarlijkse dialectenfestival
-Cora van Beek, Breda Omdat ze “altijd heel nadrukkelijk houdoe eej zegt
-Jan van de Schoot, Oirschot Voor zijn boek Hoe ging dè vruuger ôk wir?
-Monique Gloudemans, ’s-Hertogenbosch Voor de drie bundels met Oeteldonkse gedichten
-Et Schrèèfatteljee, Tilburg Waar wordt geschreven over Tilburg in het Tilburgs dialect,
-Björn van der Doelen, Eindhoven Voor zijn optredens in het dialect
-Chris van Haandel, Uden Voor zijn werk aan drie dialectboeken
-Harrie Wenting, Hulsel Voor zijn maandelijkse rubriek bij 't Kempisch uurtje op Kempen TV, het interviewen en zoeken naar verhalen, en het vertellen in onvervalst 'Kempisch' dialect over de Kempische mens.
04-06-2020 11:22
Naam

Robert
Bericht

Dag Harrie, dank voor deze mooie mail en wat gaat de tijd snel (ervaar ik zelf ook ..) in een mensenleven. Je kunt trotst zijn op wat je hebt kunnen bijdragen aan de zorg voor de clienten en aan onze organisatie. Heel jammer dat een afscheid na 40 jaar dan niet op de normale manier gevierd kan worden. Je opmerking over toename van de bureaucratie is helaas waar, deels extern ingegeven en deels intern. Het verschil moet groot zijn met 40 jaar geleden maar dat mag je misschien ook niet meer vergelijken. We hadden, in de Plaatse - tijd, af en toe met elkaar te maken en altijd plezier en prettig en gericht op de goede inhoud. Ik wens je veel plezier en gezondheid toe met alle mooie dingen en mensen die nog op je pad gaan komen!

Vriendelijke groet, Robert
04-06-2020 11:21
Naam

Lisanne
Bericht

Dag Harrie,
Wat leuk om van je te horen. Ik had niet door dat je al zo snel Lunet zou gaan verlaten... Het is ook zo'n rare tijd. Het lijkt me vreemd om zo afscheid te moeten nemen, na hier zo'n lange tijd gewerkt te hebben.
Ik hoorde van Knegselwijk 3/5 dat je druk bezig bent geweest met de tuinen. In verband met het thuiswerken heb ik dat helaas nog niet kunnen bewonderen, ik ben heel benieuwd!
Tijdens de vierhoeksoverleggen hebben we met ons vieren heel wat gediscussieerd, maar uiteindelijk kwamen we er altijd uit. Bedankt voor de, niet al te lange, maar goede samenwerking!
Ik meen te lezen dat je weer terug de zorg in gaat, en gaat werken/ondersteunen in een verpleeghuis? In ieder geval heel veel plezier met wat allemaal komen gaat en wie weet tot ziens!
Met vriendelijke groet,

Lisanne de Wijs
04-06-2020 11:20
Naam

Teams Knegselwijk 3 en 5
Bericht

Super Harrie: Harrie Wenting, Coördinerend Begeleider Cluster Somatiek
"Wij willen graag Harrie Wenting in het zonnetje zetten. Hij is 40 jaar in dienst en zou dit op vrijdag 15 mei met ons allen vieren, maar vanwege het corona virus kan dit helaas niet door gaan. Voor de woningen Knegselwijk 3 en 5 wilde familieleden en cliënten al heel lang een mooi aangelegde belevingstuin. Dit heeft Harrie de afgelopen maanden, veel in zijn vrije tijd, verwezenlijkt. Ook zouden we de tuin openen op zaterdag 16 mei met een heerlijke bbq, helaas hebben we dit moeten afzeggen. Harrie is afgelopen jaren onze coördinerend begeleider geweest en willen hem nog graag speciaal in het zonnetje zetten. Wij vinden het namelijk erg spijtig om hem zo met pensioen te laten gaan, want Harrie is een persoon die altijd voor ons en onze cliënten klaar stond! En niet alleen voor ons, maar ook al 40 jaar voor Lunet zorg. Vele zullen hem dan ook kennen. Misschien hebben jullie iets van een dromen lied, want Harrie is namelijk nu een boek aan het schrijven over zijn eigen dromen. Verder is hij ook erg sportief, wielrennen. En is dol op zijn gezin en zijn kleinkinderen. Namens alle collega's van team Knegselwijk 3 en 5. Harrie SUPER bedankt!"
03-06-2020 11:14
Naam

Marieke Termeer
Bericht

Beste Harrie,

Dank je wel voor je mooie terugblik op 40 jaar werken met onze bewoners. Van al die verhalen over hen ben jij met je onvoorwaardelijke aandacht misschien wel het mooiste verhaal voor hen. Immers het mooiste wat je elkaar kunt geven is jezelf.
Geniet van je pensioen en ik wens je nog heel veel mooie verhalen toe!
Tot (weer)ziens,
Marieke
02-06-2020 17:38
Naam

Tine Vroomans
Bericht

Hoi Harrie,
Bedankt voor je uitgebreide mail waarin je me meenam in jouw jaren binnen Lunet zorg (en eerdere organisaties). Ik had graag persoonlijk afscheid genomen, maar bij gebrek aan deze mogelijkheid doe ik het via dit berichtje. Bedankt voor de fijne samenwerking in al die jaren! Hopelijk kun je nu gaan genieten van weer een nieuwe periode! Wie weet komen we elkaar nog eens tegen.
Groetjes Tine Vroomans
01-06-2020 23:32
Naam

Maria Evers
Bericht

Hallo Harrie.
Soms is iets voorbestemd of niet? Fijn dat we elkaar juist op deze datum 1 juni 2020 elkaar toch hebben gezien. En zo dus ook even stil hebben kunnen staan bij 40 jaar!!! Ik zeg graag tot ziens.
Groeten Maria Evers
01-06-2020 22:28
Naam

Irma Willems
Bericht

Hallo Harrie,
Bedankt voor de ontzettend mooie mail! heb je ook voor je afscheid gebruik kunnen maken van je schrijftalent! Jammer dat we elkaar niet meer de hand hebben kunnen schudden, dit had je zeker verdiend na zoveel jaren trouwe arbeid! Wie weet komen we elkaar nog eens tegen in de Kempen!!?? In ieder geval hartstikke bedankt voor de samenwerking en het ga je goed!!
Groetjes Irma Willems