Gastenboek

Plaats een nieuw bericht

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende
03-03-2011 11:48
Naam

Anneke
Bericht

Dag Harrie, hier een berichtje van Anneke van ome Harrie v A. Leuk stukje over Joan Hoak! Is een oom. Ons ma stuurde dit door. Leuk artikel. Mijn complimenten trouwens met je website. Ziet er mooi uit, helder en overzichtelijk met leuke artikelen over leuke mensen! mooi initiatief!
groetjes van je nichtje Anneke
31-10-2010 21:54
Naam

Jan Harten
Bericht

Vandaag voor het eerst op je site gekeken. Hier kan ik voorlopig nog even vooruit! De paar stukjes die ik gelezen heb prikkelen me om ook de rest te lezen. Goed leesbaar en interessante "dagelijkse" kost. Jan.
12-10-2010 16:35
Naam

Toos Spooren
Bericht

Ik ben intussen helemaal verslingerd geraakt aan jouw boeken. Dacht ik met vier exemplaren lekker even vooruit te kunnen met lekker lezen: ik vrees vanavond het laatste boek gelezen te hebben. Vooral dat van "achteraf" heeft me diep geraakt. Wat een inlevingsvermogen. Knap werk!
Vanuit Frankrijk

Groet,

Toos Spooren
26-09-2010 19:05
Naam

Jan Michielsen
Bericht

uw schrijfstijl en warmte doet mij terugdenken
aan toon kortooms.
20-09-2010 23:39
Naam

Carlijn
Bericht

Hoi Harrie,

Leuk om het stukje over het koningsschieten te lezen. Vooral die laatste foto van ons mam vind ik prachtig :)

Groetjes uit Nieuw Zeeland
Carlijn Geerts
07-08-2010 09:58
Naam

Els
Bericht

Harrie,

Ik ben wel een beetje laat met reageren maar beter laat dan nooit, toch? Vrijwel meteen na ons laatste contact in de supermarkt ben ik je boek "Achteraf" gaan lezen. En zoals vele andere lezers heb ik het boek ook in twee dagen uitgelezen. Het heeft me diep geraakt en het verhaal laat me niet meer los. Mooi geschreven het zal je ook veel tijd en energie gekost hebben. Een waardevol bezit voor de nabestaanden.
Complimenten!!
29-07-2010 21:52
Naam

Ed van Puijenbroek
Bericht

Hoi Harrie,

In het Baarsgastenboek las ik dat de uitslag van de tocht in Oostenrijk hier op de site stonden maar die heb ik niet kunnen vinden. Deze site kende ik overigens niet maar ik vind hem wel interessant!
22-07-2010 16:57
Naam

hennie v.d. Nouweland
Bericht

Boek "achteraf" gelezen,in een middag, kon er mezelf niet van los maken.
Had de behoefte om iets liefs voorRian te mailen maar kan er met de in het gegeven mailadres in het boek niet bereiken
22-07-2010 16:54
Naam

hennievdnouweland
Bericht

geen bericht (altijd goed)
13-06-2010 15:05
Naam

meriam
Bericht

hoi hary

leuk om het verhaal te lezen van de honden boerderij de hoef ik heb hier 11 jr geleden een westy gekocht hij is zon lieverd heb wel eens geprobeerd om met die mensen in contact erna te komen jaren geleden toen ik nog een westy zocht
maar lukte me niet
maar die westy die ik toen gekocht heb leef nog steeds hoor is nooit ziek even afkloppen was een goed ras
zijn die mensen nog wat gaan doen met honden of niet

groetjes uit steenbergen
24-03-2010 11:43
Naam

Tiny
Bericht

Hoi Harrie.

Gisteren op de verjaardag bij Jos heb ik 'm meegenomen en vandaag in één ruk uitgelezen.
Geweldig geschreven, de complimenten!
Ik woon 100 meter bij hen vandaan, wist van de ziekte van José, spreek Rian wel eens als ik daar langs kom, de hond uit te laten. Alles wat je schrijft in de omgeving in Esbeek, de Ster in Lage-Mierde,ook Wim van Beek de buurman hebben we vaak gesproken, het is allemaal zo herkennend dat je de ware beelden erbij krijgt zodat het eigenlijk een film wordt.
Kei goed zoals je hun leven die laatste moeilijke dagen hebt weten te pakken, ik hoop dat het veel lezers zal boeien.

Groeten Tinie van Eekelen.
15-03-2010 19:36
Naam

Willemien
Bericht

;)Harrie,

Ik heb het boek 'achteraf'met veel belangstelling gelezen. Je hebt heel duidelijk de mens Jose erin terug laten komen. Erg aangrijpend daarom mijn complimenten. Het boek was makkelijk te lezen en ik vond het heel mooi dat je het in de 'ik'vorm hebt geschreven. Misschien dat het daarom ook anders leest, meer directer. groeten, Willemien
15-03-2010 16:08
Naam

Lian
Bericht

Hoi Harrie
Mijn complimenten, ik heb al verschillende boeken van jou gelezen, maar dit boek "Achteraf" was toch wel de beste, ik vond het adembenemend en erg spannend wat er steeds stond te gebeuren. Ik kon het moeilijk weg leggen ook vond ik het prettig lezen. Van mij heb je een dikke 9 verdiend
14-03-2010 13:13
Naam

cees en mieke hendrikx-blankers
Bericht

Beiden het boek in 2 dagen uitgelezen. Wij vinden het zeer bijzonder dat je in een zo gevoelige periode uit het leven van mensen dit perfect met woorden weet te treffen. De balans werd gevonden tussen wat intiem moest blijven en wat gedeeld kan worden met andere mensen. We hebben veel bewondering gekregen voor de mens Jose en zijn gezin. Eigenlijk is het een grote levensles : Oog houden voor het eenvoudige en de echte waarden in het leven en blijven investeren in goede onderlinge relaties. Jij hebt dat geweldig over weten te brengen Harrie. Klasse !!!
11-03-2010 22:34
Naam

Yolanda
Bericht

ha harrie,
Ik heb het boek zondag meteen uitgelezen.
Misschien omdat ik josé vroeger gekend heb(zoals beschreven in het boek: op zijn brommer, een frietje eten bij ons aan de bar).
Mooi geschreven, niet te zoetsappig, fijn leesbaar, maar ook wel intiem.
Het voelde soms net of je over je schouder meekeek, en voelde zelfs soms de intimiteit van de laatste dagen.
Ook vond ik heel speciaal : het afscheid van Wim van Beek ( die bij mij een speciaal plaatsje had, en waar ik vlak van te voren nog in het ziekenhuis was geweest).
Ik denk dat jullie er trots op mogen zijn , en dat hij zoiets voor ogen heeft gehad.
groet jolanda
08-03-2010 21:42
Naam

wilma en wim
Bericht

Ik ben er direkt in gaan lezen, een erg indruk wekkend boek!!!!Dat was niet makelijk voor je,geweldig gedaan.wilma
08-03-2010 18:39
Naam

Simone
Bericht

Harrie, ik wil even laten weten dat je een heel mooi boek hebt geschreven, mama heeft het boek gisteren meegenomen van de boekpresentatie en ik ben het meteen gaan lezen. Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen, alle tijd die ik dit weekend gehad heb heb ik in het lezen gestoken. Ik vond het vooral een heel ingrijpend verhaal doordat ik Lotte ook wel een beetje ken, is het erg bijzonder. Ik vind het een heel mooi geschreven boek, echt heel knap dat je die verantwoordelijkheid op je hebt genomen en er dan nog zo'n mooi boek over hebt geschreven.
Groetjes Simone Horrevorts
08-03-2010 10:10
Naam

Annemieke
Bericht

Hoi Harrie,
Na de boekpresentatie van je nieuwe boek "Achteraf" meteen begonnen met lezen. Persoonlijk ken ik de hoofdersonen in je boek niet en toch heeft mij het verhaal diep getroffen. Ontroerend geschreven en weer eens een andere vertelstijl dan we van je gewend zijn.
Complimenten dat je in zo'n korte tijd zo'n mooi verhaal op papier hebt staan. Een aanrader voor iedereen!
Ben benieuwd naar je volgende project.;)
30-01-2010 19:15
Naam

pipo en mamaloe
Bericht

De nieuwe TV serie "op zoek naar Miet van Bommel" is zeker al in de maak bij J.vd Ende.:):)
27-01-2010 21:03
Naam

Toos van der Linden
Bericht

Hoi Harrie,
Met enthousiasme je boeken over Miet van Bommel gelezen, met name het boek over haar leven boeide me zeer, zeker nog door de aparte bladzijden over haar geheimzinnige dood. Ik ga nu ook snel nog je eerste boek lezen, was ik nog niet aan toegekomen. Mijn echtgenoot wel en die vond het ook zeer de moeite waard, evenals deze weer. veel succes verder en leive groet, Toos